• Épületgépészeti generál­kivitelezés

  Cégünk fő tevékenysége a komplex gépészeti rendszerek kulcsrakész kivitelezése, mely magába foglalja az összes gépészeti szakipari munkát, úgymint a hűtés-fűtés-légtechnika-klimatizálás-épületfelügyelet, víz-csatorna-gáz, tüzivíz-sprinkler, és egyéb technológiai gépészeti rendszerek.

  »»»»»»»»»
 • Megújuló energiaforrások

  Egy gépészeti kivitelezési feladat szépsége akkor teljesül ki igazán, környezettudatos rendszert építünk. Újabban sok esetben a gépészeti rendszer kiépítésénél környezetünk védelme és a fenntartható fejlődés volt az elsődleges szempont. ( Biomassza erőmű, Eco Center Irodaház hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer)

  »»»»»»»»»
 • Központi fűtési-hűtési rend­sze­rek

  Hőközpontok, hűtési központok építése hagyományos és megújuló energiaforrásokkal, biomassza és távfűtő erőművek, gőzhőközpontok kivitelezése, split és VRF rendszerek kivitelezése. Komplett fűtési-hűtési csőhálózatok kiépítése a végpontokon konvektív, illetve sugárzó hőleadókkal.

  »»»»»»»»»
 • Légtechnikai rendszerek

  Légkezelő gépek, ventilátorok telepítése, komfort légtechnikai hálózat szerelése hagyományos és előszigetelt légtechnika rendszerelemekkel, tűzeseti hő- és füstelszívó hálózatok szerelése, tisztatéri légtechnikai rendszerek kivitelezése.

  »»»»»»»»»
 • FIT-OUT

  Cégünk iroda-, és shopkiépítésben a legnagyobb tapasztalattal rendelkező hazai cégek egyike. Ez a kivitelezési szegmens lényegesen szervezettebb, pontosabb munkát igényel, mint az egyéb kivitelezési munkálatok. Lassan egy évtizede számos ismert üzletlánc választja az Econix megbízható minőségét.

  »»»»»»»»»
 • Technológiai szerelések

  Laborok, szennyvíztisztító telepek, ipari létesítmények technológiai szerelése, sűrített-levegő, vákuum hálózatok, levegőztető rendszerek telepítése.

  »»»»»»»»»
 • Gázhálózatok

  Gázhálózat kialakítása, a telekhatáron belül elhelyezkedő nyomáscsökkentő mérőn és csővezetéken át a teljes belső hálózatig. Komplett gázüzemű kazántelepek gázhálózat szerelése. Égéstermék elvezető rendszerek kivitelezése.

  »»»»»»»»»
 • Víz- és csatorna hálózatok

  Víz, szennyvíz, csapadékvíz, tüzivíz hálózatok alap-, felszálló-, ágvezetékek szerelése, beleértve az egyes rendszerelemek, szűrők, nyomáscsökkentők, nyomásfokozó szivattyúk, tárolók, továbbá a berendezések, szaniterek, csaptelepek, tűzcsapok felszerelése. Napkollektoros rendszerek telepítése.

  »»»»»»»»»