RÓLUNK

Vállalkozásunk 2003-ban alakult olyan partnerek kiszolgálására, akik kellemes hőérzetet, tökéletes komfortot kívánnak megvalósítani környezetükben korszerű technológiák alkalmazásával. Az elmúlt években, megfelelve a piaci kihívásoknak épületgépészeti szakágak komplett kivitelezését valósítottuk meg ipari, logisztikai, kereskedelmi, középületi, és egyéb beruházások során egyaránt. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően, mára az Econix Kft. meghatározó szereplője lett a magyarországi gépész kivitelező piacnak. Szolgáltatásunk magas színvonala felkészült munkatársaink szaktudásából, sokéves tapasztalatából fakad, melyet felsőfokú, szakirányú műszaki és gazdasági végzettségű csapatunk irányít. Az eredményes, hatékony és strukturált munkavégzés érdekében ISO 9001 minőségirányítási rendszert, valamint a teljes céges folyamatokat átfogó, saját vállalatirányítási rendszert működtetünk.

Cégünk éves árbevétele meghaladja a 6 milliárd Forintot. Az elmúlt évek során jelentős mértékű tapasztalatot gyűjtöttünk különböző típusú épületek gépészeti kivitelezésében. Többszáz kereskedelmi létesítmény, szálloda, étterem, wellness központ, ipari csarnok és logisztikai központ kivitelezésében vettünk részt. Számos közintézmény: kórház, színház, könyvtár, gyógyfürdő, szociális otthon, bevásárló központ, valamint technológiai rendszerek és kutató laboratóriumok megvalósítására vállalkoztunk.

Munkáink során több olyan építőipari projekt megvalósításában is aktív szerepet vállaltunk, mely épületek a hazai, sőt nemzetközi szakmai szervezetek általi elismerésben is részesültek. Számos közismert multinacionális üzletláncot is megrendelőink között tudhatunk, akik ismerve az Econix Kft. által nyújtott megbízható minőséget és szolgáltatásokat, hosszú távú együttműködést kötöttek cégünkkel.

Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk olyan projektek megvalósításának, ahol a világörökség részeként megőrzött épületek gépészeti rekonstrukcióját végezhettük, melyek a magyarországi építészeti kincsek megőrzését szolgálják.

Célkitűzésünk, hogy Ügyfeleink elvárásait – kreatív mérnöki tevékenységünkkel, minőségi szolgáltatásunkkal, megbízható és korszerű technológiák alkalmazásával – maradéktalanul és hosszú távon kitudjuk elégíteni. Munkánkra jellemző a körültekintő tervezés, a szakszerű kivitelezés, valamint az aprólékos gondossággal végzett minőségellenőrzés. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a magas szintű humán és technológiai környezet biztosítása mellett energiatudatos rendszerek létesüljenek, ezért minden esetben vizsgáljuk és előnyben részesítjük a korszerű technológiák alkalmazását, továbbá szem előtt tartjuk a megbízható és tartósan költséghatékony üzemeltetés lehetőségeit.

Egy gépészeti kivitelezési feladat szépsége akkor teljesedik ki igazán, ha maradandót alkotva, környezettudatos rendszert építünk. Egyre több olyan példával tudunk szolgálni, amikor a gépészeti rendszer kiépítésénél környezetünk védelme és a fenntartható fejlődés volt az elsődleges szempont. Az építészet által felállított követelményeknek a gépészeti rendszerek kivitelezése során mindig is igyekeztünk megfelelni. A jövőben is törekedni fogunk ezeknek az igényeknek, valamint az újonnan felmerülő kihívásoknak egyaránt eleget tenni.

Minősítéseink:

Az Econix Kft. 2018-ban és 2019-ben is elnyerte a 100 legjobb középvállalatnak járó díjat szolgáltatás kategóriában, mellyel felkerült a KKV cégek TOP 100-as listájára és jogosultságot szerzett a KKV TOP 100 – 2018, valamint a KKV TOP 100 – 2019 minősítések használatára.

A magyarországi céginformációs szolgáltatások meghatározó szereplője az Opten Kft. 2019-ben és 2020-ban is „A” minősítésben részesítette az Econix Kft.-t, amely elismeréssel az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői közé választották cégünket.

BEMUTATKOZÁS

2021 januárja óta irányítom ügyvezetőként az egyik legnagyobb magyar épületgépészeti kivitelező társaság, az Econix Kft. munkáját. 46 éves vagyok, épületgépész-mérnöki és közgazdász MBA végzettségeimmel tervezőként kezdtem dolgozni, majd egyéves angliai kitérő után a Hilti magyar leányvállalatánál vállaltam munkát. Itt 15 évig dolgoztam mérnökként, sales-vezetőként, majd marketing- és mérnökigazgatóként. Azonban szerettem volna teljes felelősséggel egy cég élére állni, melybe bele is kóstoltam egy svéd hátterű gyártócégnél, de a szívem visszahúzott az építőipar változatosságához és dinamikájához.

Az Econix Kft. tökéletes választásnak bizonyult. A cég megfelel a XXI. század elvárásainak, többek között egyedülálló vállalatirányítási rendszerének, a cégcsoport saját gyártó és raktárbázisának köszönhetően több, mint másfél évtizede megbízható, tőkeerős cégként ismeri a piac.

Szücs András
ügyvezető igazgató

Szucs-Andras_circle